Sraz 2016

TERMÍN: 17.-19.6.

MÍSTO: Poddubí - Kemp u Bořka

POČET VOZŮ: 28

POČET ČLENŮ: 31 (z toho 6 bez vozů)

Tak zas po roce....cortiny, déšť, bláto - zkrátka jak to máte rádi :)

Již v pátek bylo na místě 16 aut, a celkový počet vozů za sraz se vyšplhal na 28 - 1x Anglia, 14x mk1, 7x mk2, to je rekordní účast „emká dvojek“ a 6x mk3 včetně kombíka, což snad byla událost desetiletí.

V sobotu dopoledne opravdu velmi drobná burza, zkuste se příště polepšit a nebojte se přivézt pár rezavých kusů železa k nabídce.

jinak jsem následně zíral, co všechno účastníci srazu přes den stíhali

Lov šupinatých a bobrovitých šelem

...vodáctví...

...nebo tetování

Odpoledne proběhla soutěž o Cortináře srazu. Museli jsme jí posunout a vymyslet jinou trasu jízdy, protože se v pátek odpoledne cestáři rozhodli udělat uzávěru silnice, kudy jsme chtěli jet. Celkově na soutěžící čekaly 3 disciplíny - jízda pravidelnosti, jízda zručnosti a poznávací kvíz. Pravidelnost byla hrou nervů a trochu o štěstí, jestli se na úzké silničce potkáte s někým v protisměru. Jízda zručnosti byla na krásné asfaltové ploše, kterou jsme dostali zdarma k užívání, ale Olda to raději posichroval lahvinkou koňaku. Novinkou byla na kapotě položená miska s míčkem, který nesměl vypadnout. Celkově se dá říct, že někomu podmínky zhoršoval, déšť, a někomu ostré slunce v očích. Takže je až s podivem, že byl přejet jen jeden kužel a jeden rozhodčí. Kvíz, byl jako obvykle hlavně mojí škodolibou radostí, ale ti, které déšť zahnal ke mně do auta, měli trochu lepší podmínky než ostatní. Oříškem pro některé byla i jízda podle itineráře. Celý den bylo nádherné slunečné počasí, jen během soutěže pršelo asi 6x, ale to už nás nerozhodí

Večer bohaté vyhlášení vítězů. Oldovi se podařilo sehnat sponzora - firmu Sencor- takže obdarovaných mohlo být více než kdy jindy. Cortinářem srazu se stal Jirka Meduna, který zároveň vyhrál i Káru srazu.

Kára srazu 1. místo - stejně jako předloni stříbrný sršeň GT

Kára srazu 2. místo - nováček srazu za volantem, ale vozidlo má bohatou klubovou historii s předchozím majitelem a dlouholetým členem klubu - panem Mičkou

Kára srazu 3. místo

Kára srazu 3. místo

Na odjezd nám pro změnu zas pršelo a někteří si ještě zafoukali, tak doufám, že všichni úspěšně.

Na příští rok určitě změna lokality - Velká Británie :D ....ale když budete hodně chtít, tak něco uděláme i v ČR

Díky všem kdo přijeli! Díky Oldovi, který do organizace vložil nemálo času a peněz

Martin Šátka

Pozvánka na sraz